Αρχική

ΓΝΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ

Παιδίατρος στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε στις 9/1/1974. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1998. Ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στη Μ. Βρετανία. Είναι Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ. Εκπόνησε Διδακτορική διατριβή με τίτλο ‘’Αναγνώριση, συχνότητα και αιτιολογική διερεύνηση των επιληπτικών συνδρόμων σε παιδιά’’. Εργάστηκε ως παιδίατρος – νεογνολόγος στην Κλινική Άγιος Λουκάς, Θεσσαλονίκη, για 3 χρόνια και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 2005. Ήταν παιδίατρος του Προσχολικού Κέντρου ΑΤΠΣΥΤΕ για 2 χρόνια. Είναι παιδίατρος του ΤΥΠΕΤ Β. Ελλάδας από το 2005 έως σήμερα. Επίσης ήταν ταμίας της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματίων Παιδιάτρων Βορείου Ελλάδος για 4 χρόνια και πλέον είναι πρόεδρος.

Φωτογραφίες

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Posts

Από την τηλεφωνική μας συνέντευξη στο grtimes.gr

Η ένωση ελευθεροεπαγγελματιών παιδιάτρων Νομού Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στη Διαδικτυακή της ημερίδα με θέμα: «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών & Εφήβων: από την Πρόληψη ως την Αντιμετώπιση. Ο ρόλος του Παιδιάτρου»

Κυριακή 18/4/2021

Σας περιμένουμε όλους : γονείς, εκπαιδευτικούς, παιδιάτρους, επαγγελματίες που ασχολούνται με το παιδί και τον έφηβο, πολίτες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους.

https://fb.me/e/46lR9kGcV

Χάρτης

Θα μας βρείτε Βασιλίσσης Όλγας 129Α, Θεσσαλονίκη.