Αρχική

ΓΝΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ

Παιδίατρος στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε στις 9/1/1974. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1998. Ειδικεύτηκε στην Παιδιατρική στη Μ. Βρετανία. Είναι Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ. Εκπόνησε Διδακτορική διατριβή με τίτλο ‘’Αναγνώριση, συχνότητα και αιτιολογική διερεύνηση των επιληπτικών συνδρόμων σε παιδιά’’. Εργάστηκε ως παιδίατρος – νεογνολόγος στην Κλινική Άγιος Λουκάς, Θεσσαλονίκη, για 3 χρόνια και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο από το 2005. Ήταν παιδίατρος του Προσχολικού Κέντρου ΑΤΠΣΥΤΕ για 2 χρόνια. Εργάστηκε ως παιδίατρος στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης για 3 χρόνια και στους παιδικούς σταθμούς του ΟΒΡΕΠΟΜ από το 2013 έως σήμερα. Είναι παιδίατρος του ΤΥΠΕΤ (Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας) Β.Ελλάδας από το 2005 έως σήμερα. Είναι πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν Θεσσαλονίκης και μέλος ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων.

 

Φωτογραφίες

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Posts

20/04/2022: ραδιοφωνική συνέντευξη σχετικά με τα περιστατικά οξείας ηπατίτιδας αγνώστου αιτιολογίας στα παιδιά.

Πρόκειται για κρούσματα ηπατίτιδας άγνωστης αιτιολογίας, δεν υπάρχει κάποιος από τους γνωστούς μέχρι τώρα ιούς που να φταίει. 5 Απριλίου καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα στην Σκωτία…Η Όλγα Τζέτζη, πρόεδρος της ένωσης ελευθεροεπαγγελματιών παιδιάτρων Θεσσαλονίκης μιλά στην εκπομπή της Κλαούντια Έγγερς.

Όπως εξηγεί η πλειοψηφία των κρουσμάτων έχει καταγραφεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα τα παιδιά ήταν υγιή χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Δεν βρέθηκαν θετικά σε κανέναν γνωστό ιό που να προκαλεί ηπατίτιδα.
Κάποια από τα παιδιά βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό ή είχαν νοσήσει πρόσφατα από κορωνοϊό, κάτι το οποίο ερευνάται αν συνδέεται με την ηπατίτιδα.

6 παιδάκια χρειάστηκαν μεταμόσχευση ήπατος…Υπήρξαν όμως και παιδιά, τα περισσότερα μάλιστα, που ξεπέρασαν μόνα τους την ηπατίτιδα.

Πόσο επικίνδυνη είναι στα αλήθεια η ηπατίτιδα για τον ανθρώπινο οργανισμό?

Ποια συμπτώματα πρέπει να μας ανησυχήσουν?

Πώς μεταδίδεται η ηπατίτιδα?

Ακούστε τη συνέντευξη στο παρακάτω σύνδεσμο: https://www.rthess.gr/koinonia-protovoulies/anisychia-gia-tin-ipatitida-mystirio-se-ee-ipa-ti-erevnoun-oi-paidiatroi-audio/?fbclid=IwAR07lCyWYXjAh0iAloG1m_5SCEXFbjUhjEHM_XvgbiIxLZnMbGcaBW3QNCY#l27opug5z7ef2ijvjpb

Συνέντευξη στον Flash 99,4fm σχετικά με την εθελοντική δράση της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Θεσσαλονίκης για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας

10/01/2022 Συνέντευξη για Εμβολιασμό Παιδιών- Άνοιγμα Σχολείων

6/01/2022 Συνέντευξη στο Flash Radio

9/11/2021: τηλεφωνική συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης σχετικά με την πορεία της πανδημίας και τον Covid εμβολιασμό σε εφήβους

Από την τηλεφωνική μας συνέντευξη στο grtimes.gr

Η ένωση ελευθεροεπαγγελματιών παιδιάτρων Νομού Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στη Διαδικτυακή της ημερίδα με θέμα: «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών & Εφήβων: από την Πρόληψη ως την Αντιμετώπιση. Ο ρόλος του Παιδιάτρου»

Κυριακή 18/4/2021

Σας περιμένουμε όλους : γονείς, εκπαιδευτικούς, παιδιάτρους, επαγγελματίες που ασχολούνται με το παιδί και τον έφηβο, πολίτες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους.

https://fb.me/e/46lR9kGcV

Χάρτης

Θα μας βρείτε Βασιλίσσης Όλγας 129Α, Θεσσαλονίκη.